Luni - Vineri - 10:00 AM - 19:00 PM
Bine ati venit!

dermatolog Pitesti

Numele meu este Riciu Andrei si sunt medic specialist dermatolog in Pitesti.

Dupa incheirea studiilor liceale din cadrul Colegiului National Ion C Bratianu Pitesti, am urmat cursurile universitatii  „Victor Babeș” Timisoara, sectia Medicina Generala timp de 6 ani. In 2013 am promovat examenul de licenta cu media 9,96. Pregatirea in aceasta frumoasa specializare am primit-o in cadrul Spitalului Clinic Municipal Timisoara – Clinica de Dermatovenerologie unde mi-am petrecut poate, cei mai frumosi 4 ani din cariera, alaturi de mentori de renume in dermatologia romaneasca. 

In prezent imi desfasor activitatea in orasul natal – Pitesti, in cadrul clinicii Dermalis by Dr Riciu. 

Afilieri si Asociatii:

SRD (Societatea Romana de Dermatologie)

EADV (European Academy of Dermato-venerology)

EADO (European Association of Dermato Oncology)

IDS (International Dermatoscopy Society)

 

Datorita incidentei tot mai mari a diferitelor forme de cancer de piele in Romania, in special a formelor mortale precum melanomul (afectiune ce se poate trata cu succes in stadiile incipiente) detin un interes sporit pentru metodele de diagnostic precoce – dermatoscopia cat si pentru tehnicile de indepartare  in siguranta ale acestor leziuni si reconstructie cutanata – chirurgia dermatologica. 

Sunt in primul rand un dermatolog centrat pe nevoile individuale ale pacientilor mei. Nu consider ca exista boli de piele, doar oameni in cautarea vindecarii.

Cred cu tarie in metodele individualizate de tratament ale afectiunilor dermatologice. Intelegerea pacientului, a stilului sau de viata, a obiceiurilor acestuia, a cauzelor care au dus la aparitia unor afectiuni cutanate, cat si a efectelor asupra calitatii vietii si a starii sale de bine , sunt din punctul meu de vedere, pasi esentiali pentru un diagnostic corect. Pasul final spre vindecare il reprezinta un tratament corect si eficient, cat mai usor de urmat cu efecte adverse minime si acceptabile.

Nu in ultimul rand, abordarea prin prisma dermatologiei estetice a anumitor probleme ori dorinte de schimbare ale pacientilor mei reprezinta de asemenea o latura a activitatii mele zilnice.

Dermatolog Pitesti – Va invit sa ne cunoastem!
Servicii Oferite
Dermatologie si Venerologie 100%
Dermatoscopie - Nevi (Alunite) 100%
Chirurgie Dermatologica 100%
Dermatologie Estetica 100%

Sunt aici pentru dvs!

Contact Info
0737.072.270
Pitesti, Bulevardul Fratii Golesti Bl S8 SC C Parter - Dermalis By Dr Riciu
Luni - Vineri : 09:00 AM - 19:00PM Sambata - Duminica : Inchis