Luni - Vineri - 09:00 AM - 19:00 PM
Bine ati venit!

 

Numele meu este Riciu Andrei si sunt medic specialist dermatovenerolog in Timisoara. Am urmat cursurile facultatii de Medicina si Farmacie Victor Babes Timisoara. Pregatirea in aceasta frumoasa specializare am primit-o in cadrul Spitalului Clinic Municipal Timisoara – Clinica de Dermatovenerologie unde mi-am desfasurat activitatea timp de 4 ani.

Datorita incidentei tot mai mari a diferitelor forme de cancer de piele in Romania, in special a formelor mortale precum melanomul (afectiune ce se poate trata cu succes in stadiile incipiente) detin un interes sporit pentru metodele de diagnostic precoce – dermatoscopia cat si pentru tehnicile de indepartare in siguranta ale acestor leziuni – chirurgia dermatologica.

Sunt in primul rand un dermatolog centrat pe nevoile individuale ale pacientilor mei. Nu consider ca exista boli de piele, doar oameni in cautarea vindecarii.

Cred cu tarie in metodele individualizate de tratament ale afectiunilor dermatologice. Intelegerea pacientului, a stilului sau de viata, a obiceiurilor acestuia, a cauzelor care au dus la aparitia unor afectiuni cutanate, cat si a efectelor asupra calitatii vietii si a starii sale de bine , sunt din punctul meu de vedere, pasi esentiali pentru un diagnostic corect. Pasul final spre vindecare il reprezinta un tratament corect si eficient, cat mai usor de urmat cu efecte adverse minime si acceptabile.

Nu in ultimul rand, abordarea prin prisma dermatologiei estetice a anumitor probleme ori dorinte de schimbare ale pacientilor mei reprezinta deasemenea o latura a activitatii mele zilnice.

Va invit sa ne cunoastem!
Servicii Oferite
Dermatologie si Venerologie 100%
Dermatoscopie - Nevi (Alunite) 100%
Chirurgie Dermatologica 100%
Dermatologie Estetica 100%

Sunt aici pentru dvs!

Contact Info
0784457574
Calea Torontalului Nr 32A Clinica TraunMed
Luni - Vineri : 09:00 AM - 19:00PM Sambata - Duminica : Inchis